HBO User research (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het HBO-programma User research is onderdeel van de bachelor CMD en leert je gebruikersonderzoek doen om een website of mobiele applicatie te verbeteren.

Studie informatie

  • In korte tijd kennis op HBO-niveau van user research.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

User research (ook wel user experience research of UX research genoemd) levert waardevolle informatie om een website, webshop of mobiele applicatie te kunnen ontwikkelen of verder te kunnen verbeteren en zo je concurrentiepositie te versterken. Kennis van user research is dan ook veelgevraagd op de arbeidsmarkt. Die kennis doe je op met de opleiding HBO User research van LOI Hogeschool.Je scherpt in deze korte HBO-opleiding je onderzoeksvaardigheden aan en leert deze toepassen binnen de context van user research. Hoe kun je onderzoek inzetten om het gedrag, de houding en de doelen van gebruikers te achterhalen? En welke methoden en technieken kun je daarbij gebruiken?Met het diploma van het korte HBO-programma User research toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding HBO Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 658,-
Examenkosten: € 98,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO User research (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.