HBO Netwerkbeheerder (klassikaal/virtual classrooms) (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze opleiding leert je een duurzame netwerk infrastructuur te plannen en ontwerpen. Onderdeel van een NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor.

Studie informatie

  • Behaal naast het LOI Hogeschool diploma vier extra certificaten.
  • Veel aandacht voor de praktijk.
  • Stroom na afloop moeiteloos door naar een volgend cluster binnen de HBO-bachelor Technische Informatica.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Er is op de arbeidsmarkt een groot tekort aan hoger opgeleide ICT'ers. Na het volgen van de opleiding HBO Netwerkbeheerder ben je dan ook klaar voor een mooie carrière!Met deze opleiding bekwaam je je in netwerkconfiguraties volgens Microsoft-standaarden, Linux en Cisco. Na afronding ben je in staat om een duurzame netwerk infrastructuur te plannen en ontwerpen. De opleiding is sterk praktijkgericht. Je doet de nodige theoretische kennis op en leert deze toepassen in de praktijk.De opleiding HBO Netwerkbeheerder is een van de clusters uit de HBO-bachelor Technische Informatica. Na succesvolle afronding van dit korte HBO-programma is het mogelijk om door te stromen naar het volgende cluster. Naast het diploma van LOI Hogeschool behaal je met deze opleiding bovendien meteen vier extra certificaten (o.a. AMBI e-CF en Cisco). Die zet je natuurlijk meteen op je cv!
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 2.094,-
Examenkosten: € 114,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Netwerkbeheerder (klassikaal/virtual classrooms) (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.