Expressief talent (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Tijdens deze praktijkgerichte cursus lees je groepen begeleiden en ontwikkelen door het aanbieden van expressieve en creatieve activiteiten.

Studie informatie

  • Zeer praktijkgerichte cursus op MBO-niveau.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal.
  • Goede opstap voor de opleiding MBO Onderwijsassistent.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Door het gebruik van o.a. beeld, muziek, dans en taal wordt de expressieve ontwikkeling, maar ook de motorische, zintuigelijke, sociale en cognitieve ontwikkeling gestimuleerd. Wil je je specialiseren in het begeleiden en ontwikkelen van groepen door het aanbieden van expressieve/creatieve activiteiten? Kies dan voor de MBO-cursus Expressief talent. Tijdens deze cursus leer je niet alleen om zélf creatiever te worden maar vooral ook hoe je een groep in hun ontwikkeling kunt begeleiden en stimuleren.De cursus Expressief talent behandelt een module uit de opleiding MBO Onderwijsassistent. Na afronding kun je bij doorstroming naar deze opleiding vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 445,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Expressief talent (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.