• Home
  • Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden - Klassikaal (Babel)

Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Kun jij goed uit de voeten op de werkvloer met je Engels, maar wil je nog net die extra slag maken? Met deze cursus zet jij de puntjes op de i en breng je meer nuance aan in je boodschap.

Opleidingskenmerk(en)

Deze cursus focust op jouw specifieke werkcontext, zodat je de opgedane kennis meteen in praktijk kan brengen. Door de persoonlijke feedback en aandacht van onze taaltrainers zal je zakelijk Engels snel verbeteren. Voordat de cursus start, vragen we je om een korte test te maken en heb je een persoonlijk intakegesprek met de docent. In dit gesprek bespreken wij wat jij uit de cursus wilt halen en hoe wij je hierin kunnen begeleiden. Tijdens de cursus zal de docent je op deze punten extra ondersteuning bieden

Lesvorm(en)

We bieden een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je zakelijke woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica. Je krijgt veel persoonlijke feedback op je schrijf- en spreekvaardigheid. De lessen worden ondersteund door video’s die je vindt in je online leeromgeving.


De docent daagt jou (en de groep) uit om het maximale uit de cursus te halen. Door de persoonlijke benadering in deze cursus oefen jij met je eigen leerdoelen. In deze veilige leeromgeving kun je en mag je fouten maken. Samen met de docent werk je vervolgens aan jouw verbeterpunten en persoonlijke valkuilen.

Inhoud

De cursus Zakelijk Engels voor gevorderden bestaat uit 9 bijeenkomsten.


Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

Je kunt deze cursus volgen als je over B2-niveau beschikt.


Voordat de cursus start, vragen wij je een korte test te maken. De resultaten bespreekt de docent met je tijdens een persoonlijk intakegesprek. Met de resultaten kunnen wij een goede inschatting maken van jouw niveau.

Na het afronden van deze cursus:

  • formuleer je genuanceerde en heldere voorstellen en argumenten;
  • kun je effectief onderhandelen in het Engels;
  • heb je geleerd om in het Engels te netwerken;
  • heb jij je Engels op een niveau gebracht dat je je collega’s kunt inspireren, managen en coachen;
  • weet jij hoe jij je taalgebruik en woordkeuzes aanpast aan de situatie of context;
  • heb je kennis van interculturele communicatie en culturele diversiteit.

Programma

In deze cursus til jij je zakelijke communicatievaardigheden op een near native niveau. Je leert om overtuigend te spreken en te schrijven in het Engels. Maar ook om met de juiste nuance en in de juiste communicatiestijl – rekening houdend met een interculturele omgeving – jouw punt te maken. Heb je iets gemist in de uitleg of is iets nog niet duidelijk? De lessen worden ondersteund met extra online materiaal in je virtuele leeromgeving.


Tijdens deze cursus ga je aan de slag met praktijkopdrachten en simulatiegames op C1-niveau. Je leert bijvoorbeeld om complexe businesscases helder op te schrijven, je verbetert je ‘network skills’ en je leert om effectief te onderhandelen tijdens meetings. Bovendien leer je verschillende communicatiestijlen te herkennen en je communicatiestijl aan te passen naar formele en informele contexten.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 475,-
Studiemateriaal: € 50,45

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure