• Home
  • Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden Intensief - Klassikaal (Babel)

Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden Intensief - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Zou je graag krachtiger in het Engels willen overkomen tijdens meetings, gesprekken, presentaties en onderhandelingen? Kies dan voor deze spoedcursus Zakelijk Engels in combinatie met e-learning.

Opleidingskenmerk(en)

In deze cursus leer jij om je genuanceerd en helder uit te drukken. We besteden in de lessen ook tijd aan interculturele communicatie en je leert om verschillende communicatiestijlen te herkennen. Je krijgt inzicht in culturele diversiteit en hoe jij je gebruik van het Engels hierop kan aanpassen. Bovendien oefenen we met het effectief onderhandelen in het Engels en gaan we aan de slag met je ‘network skills’. Gedurende de praktijkgerichte oefeningen ontvang je veel feedback op je spreek- en schrijfvaardigheden. We helpen je om je uitspraak te verbeteren en de juiste uitdrukking te kiezen. Heb je iets gemist in de uitleg of is iets nog niet duidelijk? De lessen worden ondersteund met extra online materiaal in je virtuele leeromgeving.


Voordat de cursus start vragen we je om een korte test te maken. De resultaten bespreekt de docent met je tijdens een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je aangeven waar jij tegenaan loopt en wat je knelpunten zijn. Naar aanleiding van de test en het intakegesprek selecteren wij samen met jou een geschikte e-learningmodule. Met deze e-learningmodule kun je extra oefenen met een taalonderdeel dat nog lastig voor je is.


Jouw leerproces stopt niet na de cursus. Vier maanden lang kun jij rekenen op extra ondersteuning via Babel Continuous Language Support. Met behulp van persoonlijk contact met je docent en een groot pakket aan online oefeningen vervolg jij je leerproces. 

Lesvorm(en)

We bieden een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica.


Er is veel ruimte om je eigen werk te bespreken in de lessen en nuttige feedback te krijgen op je presentatie, pitch of vergaderonderwerp. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er in overleg een e-learningmodule uit ons aanbod geselecteerd. Zo kun je extra oefenen met onderdelen die nog lastig voor je zijn. Tevens worden de lessen ondersteund met extra online materiaal uit je virtuele leeromgeving.

Inhoud

De cursus bestaat uit 3 cursusdagen die elk om 09:30 uur beginnen en om 16:30 uur eindigen. We houden een uur lunchpauze, Babel verzorgt tijdens de cursusdagen een uitgebreide lunch.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.

Afhankelijk van de geselecteerde e-learningmodule, moet je hier ook een aantal uur voor reserveren.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

Deze cursus kan gevolgd worden als je over B2-niveau beschikt.


Voordat je de cursus start, vragen wij je een korte test te maken. De resultaten bespreken wij met je tijdens je persoonlijke intakegesprek. Met de resultaten kunnen wij een goede inschatting maken van jouw niveau.


Na het afronden van deze cursus:

  • heb jij je spreekvaardigheid op near native niveau getild;
  • spreek jij vloeiend Engels, kun jij je gemakkelijk uitdrukken en kun je spontaan reageren in het Engels;
  • breng jij krachtig en effectief je standpunt over en kun jij overtuigend spreken;
  • geef je overtuigende presentaties en pitch jij met gemak je nieuwe idee;
  • heb jij je uitspraak verbeterd en twijfel je niet langer of je woorden correct uitspreekt;
  • switch je moeiteloos tussen formele en informele situaties en weet jij hoe jij je communicatiestijl aanpast op de situatie;
  • heb je kennis van interculturele communicatie en weet jij hoe je je genuanceerd kunt uitdrukken;
  • heb jij de kans gehad om gerichte feedback te krijgen op je eigen presentatie of pitch.

Programma

In een kleine groep bereid jij je voor op jouw specifieke taken en werkzaamheden. In deze cursus is er een sterke link met jouw persoonlijke situatie en is er veel ruimte voor feedback op je eigen werk. Onder leiding van een deskundige docent Engels werk je aan je eigen presentatie, voorstel of rapport. Je ontvangt veel persoonlijk feedback op je presentatie of schrijfproduct en de docent neemt de tijd om alles goed met je door te bespreken. We gaan zelfs een stap verder. Zo stellen we bijvoorbeeld vragen over je rapport, voorstel of presentatie en helpen we jou om effectieve antwoorden te formuleren. Zodoende til jij in een korte tijdspanne je taalvaardigheid op een hoger niveau en wordt je zelfvertrouwen vergroot.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.295,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden Intensief - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure