• Home
  • Cursus Zakelijk Engels voor gevorderden - Virtual Classroom (Babel)

Cursus Zakelijk Engels voor gevorderden - Virtual Classroom (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Ga je binnenkort werken bij een internationale organisatie? Na het volgen van deze cursus spreek jij vol zelfvertrouwen Engels in een business context.

Opleidingskenmerk(en)

Het unieke aan deze cursus is de hoge mate van persoonlijke aandacht en feedback die je ontvangt als cursist. Bovendien besteden we aandacht aan interculturele communicatie en business small talk.


Voordat je de cursus start, maak je een korte test en heb je een (telefonisch) intakegesprek met de docent. Hierin kun je vertellen waar jij tegenaan loopt en wat je knelpunten zijn. De docent besteedt hier tijdens de cursus extra aandacht aan, zodat jij het maximale uit de cursus haalt.

Lesvorm(en)

We bieden een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je zakelijke woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica. Je krijgt veel persoonlijke feedback op je schrijf- en spreekvaardigheid.


De docent daagt jou (en de groep) uit om het maximale uit de cursus te halen. Door de persoonlijke benadering in deze cursus werk je aan je eigen leerdoelen in een veilige leeromgeving. Samen met de docent werk je aan jouw verbeterpunten en persoonlijke valkuilen.

Inhoud

De cursus Zakelijk Engels voor gevorderden bestaat uit 9 bijeenkomsten.


Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

Je kunt deze cursus volgen als je over B1-niveau beschikt.


Voordat de cursus start, vragen wij je om een korte test te maken. De resultaten bespreken wij met je tijdens je persoonlijke intakegesprek. Met de resultaten kunnen wij een goede inschatting maken van jouw niveau.


Na het afronden van deze cursus:

  • is je zakelijk vocabulaire uitgebreid, maak jij de juiste woordkeuzes en kun jij je goed uitdrukken in een zakelijke context;
  • weet jij hoe je je mening kan overbrengen tijdens vergaderingen en geef je overtuigende presentaties en pitches in het Engels;
  • schrijf je op efficiënte wijze duidelijke, gestructureerde en beleefde e-mails in het Engels;
  • heb je kennis van het intercultureel communiceren;
  • schrijf je duidelijke bedrijfsstukken in het Engels.

Programma

In deze cursus ga je aan de slag met je communicatievaardigheden in een zakelijke en internationale context. Samen met een ervaren taaltrainer oefen jij je zakelijk Engels met praktijkgerichte opdrachten en simulatiegames. Doordat deze cursus zich focust op jouw specifieke werkcontext, kun je de opgedane kennis snel in praktijk brengen. De lessen worden ondersteund door online materiaal in je virtuele leeromgeving.


Je leert hoe je succesvol je idee pitcht of hoe je je mening helder kan overbrengen tijdens een vergadering. Je leert om kritischer te luisteren tijdens een vergadering en om doordachte vragen te stellen. Ook verbeter je je presentatievaardigheden door overtuigender te leren spreken in het Engels. Samen oefenen we met mogelijke vragen en opmerkingen na afloop van je presentatie en met onverwachte onderbrekingen tijdens je presentatie. Want hoe reageer je hier het beste op? Bovendien oefen je met het schrijven van duidelijke e-mails, bondige rapporten en heldere verslagen in het Engels. Met de tips van onze docenten ga je niet alleen beter schrijven, maar ook sneller en leer je om zaken beter te formuleren.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 475,-
Studiemateriaal: € 47,50

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Zakelijk Engels voor gevorderden - Virtual Classroom (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure