• Home
  • Cursus Zakelijk Engels voor gevorderden Intensief - Klassikaal (Babel)

Cursus Zakelijk Engels voor gevorderden Intensief - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Geef jij binnenkort een belangrijke presentatie in het Engels? Of ga je aan een groot internationaal project werken? Met onze intensieve cursus zie jij snel resultaat! 

Opleidingskenmerk(en)

Het unieke aan deze cursus is de hoge mate van persoonlijke aandacht en feedback die je ontvangt als cursist en de link met jouw persoonlijk werkcontext. Bovendien besteden we aandacht aan interculturele communicatie en oefenen we met ‘small talk’. Voordat de cursus start vragen we je om een korte test te maken. De resultaten bespreekt de docent met je tijdens een (telefonisch) intakegesprek. Hierin kun je vertellen waar jij tegenaan loopt en waar je knelpunten liggen. Naar aanleiding van de test en het intakegesprek selecteren wij samen met jou een geschikte e-learningcursus uit ons brede aanbod. De docent zal tijdens de cursus extra aandacht besteden aan je persoonlijke leerdoelen, zodat jij het maximale uit de cursus haalt.


Ook na je cursus blijf jij je taalvaardigheid verbeteren! Vier maanden lang kun jij rekenen op extra ondersteuning via Babel Continuous Language Support, dit is inbegrepen in de cursusprijs. Met behulp van persoonlijk contact met je docent en een groot pakket aan online trainingen vervolg jij je leerproces.

Lesvorm(en)

We bieden een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica.


Je krijgt veel persoonlijke feedback op je schrijf- en spreekvaardigheid. Er is veel ruimte om je eigen werk te bespreken in de lessen en nuttige feedback te krijgen op je presentatie, e-mail of schrijfproduct. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er in overleg een e-learningmodule uit ons aanbod geselecteerd. Zo kun je extra oefenen met onderdelen van de taal die nog lastig voor je zijn. De lessen worden tevens ondersteund met extra online materiaal in je virtuele leeromgeving.

Inhoud

De cursus bestaat uit 3 cursusdagen die elk om 09:30 uur beginnen en om 16:30 uur eindigen. We houden een uur lunchpauze, Babel verzorgt tijdens de cursusdagen een uitgebreide lunch.


Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.


Afhankelijk van de geselecteerde e-learningmodule, moet je hier ook een aantal uur voor reserveren.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

Je kunt deze cursus volgen als je over B1-niveau beschikt.


Voordat de cursus start, vragen wij je om een korte test te maken. De resultaten bespreken wij met je tijdens je persoonlijke intakegesprek. Met de resultaten kunnen wij een goede inschatting maken van jouw niveau.


Na het afronden van deze cursus:

  • heb jij je zakelijke spreek- en schrijfvaardigheden verbeterd;
  • is je zakelijk vocabulaire uitgebreid, maak jij de juiste woordkeuzes en kun jij je goed uitdrukken in een zakelijke context;
  • weet jij hoe je je mening kan overbrengen tijdens vergaderingen en geef je overtuigende presentaties en pitches in het Engels;
  • heb jij je zakelijke spreek- en schrijfvaardigheden verbeterd, zo schrijf je op efficiënte wijze duidelijke, gestructureerde en beleefde e-mails in het Engels en heldere stukken in het Engels;
  • heb je kennis van het intercultureel communiceren;
  • heb jij de kans gehad om gerichte feedback op je eigen werk te krijgen van een ervaren docent.

Programma

In deze intensieve cursus werk jij in een kleine groep aan je Engelse communicatievaardigheden onder leiding van een ervaren taaltrainer. Met praktijkopdrachten en simulatiegames ontwikkel jij in no-time je zakelijk Engels en breng je je taalvaardigheid op het gewenste niveau. 


We verzekeren je dat je na het volgen van deze cursus je persoonlijke leerdoelen hebt behaald. Geef je binnenkort een presentatie in het Engels? Of moet je een bedrijfsplan schrijven in het Engels? Tijdens deze cursus is er veel ruimte om eigen werk in te brengen. Met de hulp en feedback van onze taaltrainers til jij je persoonlijke werk op een hoger niveau. Wij oefenen bijvoorbeeld samen met jou je presentatie, verbeteren je grammatica in je geschreven rapport of scherpen het taalgebruik in je rapport of plan aan. We maken ook die éxtra stap. We oefenen bijvoorbeeld met het beantwoorden van vragen na afloop van je presentatie en we oefenen hoe je het beste omgaat met onverwachte onderbrekingen. We stellen kritische vragen over je rapport en bedrijfsplan en helpen je vervolgens om goede antwoorden te formuleren.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.295,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Zakelijk Engels voor gevorderden Intensief - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure