• Home
  • Cursus Nederlands voor Vergevorderden (C1) - Klassikaal (Babel)

Cursus Nederlands voor Vergevorderden (C1) - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Ben je geslaagd voor het Staatsexamen NT2? Als je nog meer uit jezelf wilt halen tijdens je opleiding of je werk, dan is de cursus Nederlands voor vergevorderden de ideale gelegenheid hiervoor.

Lesvorm(en)

Tijdens de bijeenkomsten werk je in groepjes, in tweetallen of alleen aan verschillende opdrachten. Hierbij word je intensief begeleid door een ervaren docent. 


De leerstof komt zowel uit de actualiteit als uit de gebruikte lesmethode. De gebruikte methode is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleiden die Nederlands als tweede taal willen leren. Je krijgt toegang tot een online database met beeldfragmenten, woordenlijsten en uitspraakoefeningen.

Inhoud

De cursus Nederlands voor Vergevorderden bestaat uit 16 bijeenkomsten.


Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 3 uur per les aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor die tijdens de bijeenkomsten zullen worden besproken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

In deze cursus werk je toe naar taalniveau C1. De cursus is geschikt als je geslaagd bent voor programma II van het Staatsexamen NT2 of als je een cursus op niveau B2 hebt afgerond.


Na het afronden van de cursus:

  • heb je je communicatieve vaardigheden verbeterd. Zo discussieer, converseer en presenteer jij vol zelfvertrouwen;
  • heb je geleerd om een goed gestructureerde middellange tekst te schrijven;
  • ken je nog meer uitdrukkingen en idioom in het Nederlands;
  • begrijp je de impliciete betekenis van teksten beter;
  • druk jij je nog makkelijker en gevarieerder uit in discussies, conversaties en schrijfproducten.

Programma

Als je begint aan deze cursus heb je de basisvaardigheden van de Nederlandse taal al onder de knie. Daarom gaan we in deze cursus in op de verschillende vormen van spreken en schrijven die nog niet eerder uitgebreid behandeld zijn. Denk hierbij aan discussies, presentaties en middellange schrijfopdrachten.


Tijdens alle bijeenkomsten is er volop ruimte voor discussies over zowel de leerstof als de actualiteit. Je leert de taal dus niet alleen aan de hand van een lesmethode, maar ook door te oefenen in de praktijk. Je krijgt bovendien de gelegenheid om je geleerde presentatievaardigheden direct toe te passen en hier feedback op te krijgen.


Naast oefeningen op het gebied van discussiëren, presenteren en schrijven, wordt ook je grammaticale kennis opgefrist.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 515,-
Studiemateriaal: € 50,40

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Nederlands voor Vergevorderden (C1) - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure