• Home
  • Cursus Italiaans niveau 1 - Klassikaal (Babel)

Cursus Italiaans niveau 1 - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Benvenuto in Italia! Maak kennis met een van de mooiste talen die Europa rijk is: het Italiaans. De cursus Italiaans niveau 1 zorgt voor een stevige basis.

Lesvorm(en)

Tijdens de bijeenkomsten oefen je onder leiding van een ervaren docent met de oefeningen uit het boek. Bij veel opdrachten werk je in tweetallen, waarbij je feedback op elkaars werk geeft. Dit is niet alleen leerzaam voor de ander, maar ook voor jezelf.

A

ls lesmethode gebruiken we de overzichtelijke en uitgebreide methode Con Piacere 1. We gaan ervan uit dat je het tekstboek en het werkboek van deze methode tijdens de eerste bijeenkomst bij je hebt, zodat we direct een goede start kunnen maken. De cursus Italiaans niveau 1 behandelt de eerste drie hoofdstukken van deze boeken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

In de cursus Italiaans niveau 1 werk je toe naar taalniveau A1-.


Na het afronden van deze cursus Italiaans niveau 1…

  • kun je een kort gesprek voeren in het Italiaans en eenvoudige Italiaanse teksten lezen,
  • heb je geoefend met Italiaans spreken in alledaagse situaties,

Programma

De cursus Italiaans niveau 1 geeft je de gelegenheid om op een toegankelijke manier de Italiaanse taal onder de knie te krijgen.


Je oefent veel met de belangrijkste onderdelen van het Italiaans (zoals begroetingen, lidwoorden en telwoorden) en binnen korte tijd ben je vertrouwd met het opbouwen van een goede grammaticale zin in het Italiaans. Natuurlijk ga je ook aan de slag met uitspraak: we zorgen ervoor dat je klinkers, medeklinkers en lettercombinaties op de goede manier uitspreekt.


De cursus Italiaans niveau 1 is de ideale voorbereiding als je voor korte of langere tijd in Rome, Bologna of Milaan gaat studeren. Ook heb je veel baat bij deze cursus als je regelmatig op werkbezoek naar Italië gaat. 


Deze cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht. 

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 190,-
Studiemateriaal: € 75,90

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Italiaans niveau 1 - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure