• Home
  • Cursus Gevorderden Nederlands (B2) inclusief e-learning - Virtual classroom (Babel)

Cursus Gevorderden Nederlands (B2) inclusief e-learning - Virtual classroom (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

In deze cursus komen de vier vaardigheden (luisteren, lezen, schrijven en spreken) aan bod en er is aandacht voor herhaling en uitbreiding van de grammatica en het vocabulaire.

Lesvorm(en)

  • De vier vaardigheden (luisteren, lezen, schrijven en spreken) worden uitgebreid geoefend en er is aandacht voor herhaling en uitbreiding van de grammatica en het vocabulaire. In de cursus komen onder andere de volgende thema’s aan bod: natuur en landschap, het milieu, veiligheid en gezondheid, economie en werk, wetenschap.
  • Aan de verschillende opdrachten wordt afwisselend klassikaal, in groepjes, tweetallen of individueel gewerkt.
  • In de online leeromgeving van de cursus vind je aanvullend materiaal en je lesplan. Daarnaast vind je er video’s ter aanvulling op de cursus.
  • Het studiemateriaal bestaat uit het boek De finale. Dit boek is speciaal ontwikkeld om hoogopgeleiden voor te bereiden op programma II van het Staatsexamen NT2. Naast praktische opdrachten en oefeningen die ook op het examen terugkomen, bevat het boek ook een taalhulp met praktische tips en een naslagwerk voor grammatica.

Inhoud

De cursus bestaat uit 17 bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten werk je in groepjes of in tweetallen aan diverse opdrachten die we in de les bespreken. We verwachten van jou als cursist dat je actief meedoet met de lessen en dat je 8 uur per week besteedt aan zelfstudie.


De docent biedt persoonlijke begeleiding op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

n de cursus Gevorderden Nederlands Intensief werk je toe naar taalniveau B2. De cursus is daarom geschikt als je de cursus Halfgevorderden Nederlands hebt afgerond of als je via een andere weg over B1 niveau beschikt.


Na afloop van de cursus…

  • begrijp je teksten over actuele thema’s
  • kun je spontaan spreken met Nederlandse moedertaalsprekers;
  • en beschik je over voldoende schrijfvaardigheden om een duidelijke tekst over een actueel onderwerp te schrijven.

Programma

Spreek je Nederlands maar mis je de vaardigheden om moeiteloos een gesprek te voeren over niet-alledaagse onderwerpen? Dan is de cursus Nederlands voor Gevorderden de perfecte cursus voor jou. In de cursus leer je op hoog niveau Nederlands luisteren, lezen, schrijven en spreken.


De cursus bereidt je voor op het Staatsexamen Nederlands als tweede taal (NT2). De cursus gaat daarom in op de vaardigheden en leerdoelen die ook bij het Staatsexamen horen, zoals het volgen van een Nederlandstalige opleiding en het werken in een Nederlandstalig bedrijf.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 650,-
Studiemateriaal: € 47,40

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Gevorderden Nederlands (B2) inclusief e-learning - Virtual classroom (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure