• Home
  • Cursus Frans niveau 3 - Klassikaal (Babel)

Cursus Frans niveau 3 - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De Franse taal is een van de mooiste talen op de wereld. Het spreken van Frans geeft je toegang tot allerlei landen en culturen. 

Lesvorm(en)

Iedere les begint met een bespreken van het huiswerk en een korte terugblik op de vorige bijeenkomst.


Door middel van audio-opnamen ga je aan de slag met luisteroefeningen en leer je om Franse moedertaalsprekers te verstaan. Een belangrijk deel van de bijeenkomsten is het oefenen van gesprekken. Dit doe je in tweetallen, samen met een andere cursist.


De lesmethode die we bij deze cursus gebruiken is het boek Le nouveau taxi! deel 1 (werk- en tekstboek). Deze methode is speciaal ontwikkeld om volwassenen op een snelle manier Frans te leren spreken. Ieder hoofdstuk bevat een luistertekst, een grammaticaal onderwerp, een spreekvaardigheidsoefening en een uitspraakoefening. We gaan ervan uit dat je het boek tijdens de eerste bijeenkomst bij je hebt. Heb je de cursus Frans niveau 2 gevolgd bij Babel? Dan hoef je geen nieuw boek te bestellen: beide cursussen maken gebruik van dezelfde lesmethode.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In de cursus Frans niveau 3 kun je jezelf verder uitdagen en jezelf nog meer ontwikkelen op het gebied van de Franse taal en cultuur. Door middel van conversatie, vocabulaire en grammatica verbeter je jouw taalvaardigheid en krijg je meer zelfvertrouwen bij het spreken met Franstalige moedertaalsprekers.


Het hoofddoel van de cursus is dat je jouw receptieve taalvaardigheid verbetert. Dat betekent dat je Franstaligen beter kunt verstaan en dat het lezen van eenvoudige Franstalige teksten jou beter afgaat. Ook ben je in staat om in het Frans vragen te beantwoorden over de inhoud van deze teksten.


Naast de receptieve vaardigheden ligt het accent op het verbeteren van je spreekvaardigheid en uitspraak. Je oefent in tweetallen en je krijgt feedback van een ervaren docent. Terwijl je dit doet, fris je ook nog eens je grammaticale kennis op: je oefent met het betrekkelijk voornaamwoord, het bezittelijk voornaamwoord en de plaats van het bijvoeglijk naamwoord. 


De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 190,-
Studiemateriaal: € 33,65

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Frans niveau 3 - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure