• Home
  • Cursus Examentraining Staatsexamen NT2 Programma II - Klassikaal (Babel)

Cursus Examentraining Staatsexamen NT2 Programma II - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De examentraining Staatsexamen NT2 programma II is voor jou geschikt als je in Nederland gaat studeren aan een hogeschool of universiteit of als je aan de slag gaat bij een baan op hbo-niveau. 

Lesvorm(en)

De bijeenkomsten zijn opgedeeld in een contactuur, een uur zelfstudie en een tweede contactuur.


De oefeningen doe je in de les of tijdens het zelfstudie-uur. Ook krijg je huiswerkopdrachten. Tijdens de bijeenkomsten ontvang je veel persoonlijke feedback op je schrijf- en spreekopdrachten en geven we uitgebreide tips bij de lees- en luisteroefeningen.


De oefenexamens krijg je uitgereikt tijdens de cursus. Je hoeft vooraf geen lesmateriaal te bestellen.

Inhoud

De cursus Staatsexamen II bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur, waarvan per bijeenkomst 1 zelfstudie-uur. Daarnaast moet je rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per les.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

Je kunt aan de cursus Staatsexamen I meedoen als je over taalniveau B2 beschikt.


Na afloop van de cursus…

  • heb je een goed beeld van de inhoud van het examen,
  • ben je gewend aan het werken onder tijdsdruk,
  • en ga je vol zelfvertrouwen het Staatsexamen tegemoet.

Het belangrijkste doel van deze examentraining is niet om je taalniveau te verhogen, maar om je klaar te stomen voor het officiële Staatsexamen. In de cursus is er geen eindtoets maar we werken wel met voorbeeldexamens. Aan de hand van je resultaten van deze oefenexamens kun je inschatten of je klaar bent voor het examen. De docent adviseert hier ook over.

Programma

Het Staatsexamen II is niet zomaar een diploma dat je gemakkelijk haalt. Een goede voorbereiding en de juiste begeleiding zijn heel belangrijk. Daarom hebben we bij Babel een examentraining ontwikkeld die er speciaal op gericht is om het Staatsexamen II te halen.


Dankzij deze examentraining weet je hoe je de verschillende onderdelen op het officiële Staatsexamen moet aanpakken. Je leert om verschillende examenstrategieën toe te passen en om onder tijdsdruk te werken.


Omdat we werken met voorbeeldexamens weet je precies wat je te wachten staat. Je oefent met de verschillende examenonderdelen, zoals het afmaken van zinnen, het schrijven van formele teksten, het (snel) reageren op een ander en het beantwoorden van multiplechoicevragen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 515,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Examentraining Staatsexamen NT2 Programma II - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure