• Home
  • Cursus Duits niveau 6 - Klassikaal (Babel)

Cursus Duits niveau 6 - Klassikaal (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze cursus is het hoogste niveau van alle taalcursussen Duits bij Babel. Dat betekent dat we in deze cursus alles op alles zetten om jouw Duitse taalvaardigheid te perfectioneren.

Lesvorm(en)

De lesmethode die we bij deze cursus gebruiken is het boek Erkundungen voor taalniveau B2. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor volwassen cursisten. Bovendien bevat het aanvullende online oefeningen waarmee je extra kunt oefenen met de lesstof. We gaan ervan uit dat je het boek tijdens de eerste bijeenkomst bij je hebt.


Iedere les begint met een bespreken van het huiswerk en een korte terugblik op de vorige bijeenkomst. Daarna werk je afwisselend klassikaal, in groepjes of individueel aan interactieve opdrachten. De plenaire discussies zijn een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

In de cursus Duits niveau 6 werk je toe naar taalniveau B2. Deze cursus is een vervolg op de taalcursus Duits niveau 5 maar ook geschikt voor iedereen die al een stevige basis van de Duitse taal heeft opgebouwd. 


Na het afronden van deze cursus Duits…

  • spreek je bijna net zo makkelijk Duits als Nederlands,
  • kun je vol zelfvertrouwen discussiëren met Duitstalige gesprekspartners,
  • en ben je optimaal voorbereid op wonen, werken of studeren in een Duitstalige omgeving.

Programma

De bijeenkomsten staan in het teken van discussiëren. Je leert effectief te communiceren en om je mening te beargumenteren. De onderwerpen van deze cursus worden vooraf aangekondigd en zullen vooral te maken hebben met de actualiteiten, zoals bijvoorbeeld politieke of maatschappelijke ontwikkelingen.

  • Naast discussiëren en beargumenteren zetten we ook de laatste puntjes op de i op het gebied van formeel taalgebruik en schrijfvaardigheid.
  • Je oefent met het gebruik van formele woordcombinaties, het kiezen van de juiste omgangsvorm en het schrijven van korte en informatieve teksten.
  • Een vast onderdeel van deze cursus is het geven van Duitstalige presentaties. Je leert om zelfverzekerd een Duitstalige monoloog te houden en om de interactie met het publiek op te zoeken. Hierbij krijg je feedback van een ervaren docent en van je medecursisten.

De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 190,-
Studiemateriaal: € 22,50

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Duits niveau 6 - Klassikaal (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure