Cursus Duits niveau 5 - Virtual Classroom (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Ga je voor langere tijd studeren of werken in een Duitstalig land? Dan is het verstandig om naast de basis van de Duitse taal, ook op een informele en vrije manier Duits te kunnen spreken. 

Lesvorm(en)

De lesmethode die we bij deze cursus gebruiken is het boek Begegnungen voor taalniveau B1. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor volwassen cursisten. Bovendien bevat het aanvullende online oefeningen waarmee je extra kunt oefenen met de lesstof. Dit is hetzelfde boek als het boek dat we bij de cursus Duits niveau 4 gebruiken.


Iedere les begint met een bespreken van het huiswerk en een korte terugblik op de vorige bijeenkomst. Daarna werk je afwisselend klassikaal, in groepjes of individueel aan interactieve opdrachten. Een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten zijn de spreekoefeningen die je in tweetallen uitvoert.


Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 tot 3 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden besproken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In de taalcursus Duits niveau 5 leer je om steeds vloeiender te spreken en werk je aan je receptieve woordenschat.

  • Je werkt verder aan je kennis van grammatica zoals voltooide tijd, bijvoeglijke naamwoorden en voorzetsels.
  • Je leert kleine nuanceverschillen in de Duitse taal herkennen en je leert hoe je ze kan toepassen in gesproken als geschreven teksten. Denk hierbij aan kleine betekenisverschillen tussen verleden en voltooide tijd of tussen twee voorzetsels.

Leerdoelen

In de cursus Duits niveau 5 werk je toe naar taalniveau B1+. Deze cursus is een vervolg op de taalcursus Duits niveau 4 maar ook geschikt voor iedereen die al een stevige basis van de Duitse taal heeft opgebouwd. 


Na het afronden van deze cursus Duits…

  • kun je in het Duits meepraten over actuele ontwikkelingen,
  • ben je in staat om een uitgebreid en onderbouwd betoog te schrijven


De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 165,-
Studiemateriaal: € 21,50

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Duits niveau 5 - Virtual Classroom (Babel)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure