• Home
  • Cursus Beginners Nederlands Intensief (A) - Virtual classroom (Babel)

Cursus Beginners Nederlands Intensief (A) - Virtual classroom (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Onze cursus Beginners Nederlands is de ideale taalcursus om je klaar te stomen voor een toekomst in Nederland. Ons doel is dat je na deze cursus zelfstandig je weg weet te vinden in Nederland.

Lesvorm(en)

Tijdens de bijeenkomsten werk je veel in kleine groepjes of in tweetallen, maar altijd onder leiding van een ervaren docent. De docent is een professional in persoonlijke begeleiding zodat je het beste uit jezelf kunt halen. De open sfeer zorgt ervoor dat je van de ervaringen van anderen kunt leren en dat anderen van jou kunnen leren.


Als lesmethode gebruiken we het boek ‘De opmaat’. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleiden die Nederlands als tweede taal willen leren.

Inhoud

De cursus bestaat uit 34 bijeenkomsten bij via de virtal classroom. De cursus is opgedeeld in vier bijeenkomsten per week. Verder verwachten we van jou dat je ongeveer vier uur per les thuis studeert.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

In de cursus Nederlands A werk je toe naar taalniveau A2. De cursus is geschikt voor iedereen die de Nederlandse taal wil leren spreken.

Na afloop van deze cursus…

  • kun je in het Nederlands een eenvoudig gesprek voeren;
  • is je Nederlandse taalvaardigheid groot genoeg om over je persoonlijke achtergrond en verlangens te praten;
  • en beschik je over voldoende kennis van de Nederlandse cultuur om zelfstandig deel te nemen aan het dagelijks leven.

Programma

Met de cursus Beginners Nederlands leer je stapje voor stapje de Nederlandse taal én cultuur begrijpen. Je kunt deze cursus zowel in de virtual classroom als op locatie volgen. We beginnen met de basis, zoals begroetingen en aanspreekvormen, en bouwen dit langzamerhand uit tot het niveau waarop je een gesprek kunt voeren met onbekenden.


Voortgangstoets

Halverwege de cursus wordt je voortgang getoetst. Bij deze toets kijk je samen met de docenten hoe ver je bent op het gebied van luisteren, lezen, schrijven en spreken. In het tweede gedeelte van de cursus word je persoonlijk gecoacht aan de hand van deze resultaten. De cursus sluit je af met een eindtoets waarbij spreek- en schrijfvaardigheid aan bod komt. Je oefent onder andere met de volgende onderwerpen:

  • luisteren, lezen, schrijven en spreken;
  • basisgrammatica en een basisvocabulaire van het Nederlands.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 745,-
Studiemateriaal: € 47,40

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Beginners Nederlands Intensief (A) - Virtual classroom (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure