• Home
  • Cursus Beginners Nederlands (A) inclusief e-learning - Virtual classroom (Babel)

Cursus Beginners Nederlands (A) inclusief e-learning - Virtual classroom (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

In deze cursus bouw je basiskennis op van vocabulaire en grammatica van het Nederlands. Na deze cursus kun je eenvoudige teksten begrijpen en deelnemen aan korte alledaagse gesprekken.

Lesvorm(en)

Tijdens de bijeenkomsten werk je in groepjes, in tweetallen of alleen. De voertaal tijdens de lessen is in principe Nederlands, maar af en toe wordt er wat instructie gegeven in het Engels. Enige kennis van het Engels is wel nodig. De bijeenkomsten zijn altijd onder leiding van een ervaren docent die professional is in persoonlijke coaching. Zo zorgen we ervoor dat jij het beste resultaat uit jezelf haalt.

Inhoud

De cursus Nederlands voor Halfgevorderden bestaat uit 17 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten bij Babel in Utrecht of in de virtual classroom.


Omdat het aantal bijeenkomsten lager is dan in de reguliere cursus, moet je meer tijd investeren in zelfstudie/huiswerk (6 tot 8 uur per week). De opdrachten voor zelfstudie (lezen, schrijven, grammatica en vocabulaire) staan duidelijk omschreven in de digitale leeromgeving waarin onder andere het lesplan van de cursus staat.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

In de cursus Nederlands werk je toe naar taalniveau A2. Je hebt geen voorkennis van het Nederlands nodig, maar je moet wel zelfstandig kunnen werken en genoeg tijd hebben voor zelfstudie (voor het bestuderen en herhalen van de aangeboden leerstof).


Na afloop van de cursus Nederlands…

  • kun je eenvoudige leesteksten en gesproken dialogen begrijpen.
  • kun je deelnemen aan alledaagse gesprekken over praktische situaties
  • kun je korte teksten (e-mails, berichtjes) schrijven in het Nederlands

Programma

De cursus Nederlands A-blended heeft dezelfde inhoud als onze reguliere cursus A, maar het aantal bijeenkomsten is gehalveerd. Geen 34, maar 17 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten. De totale cursusperiode is even lang, dus je hebt geen twee, maar één les per week. Je kunt de lessen op locatie of in de virtual classroom volgen.


Deze cursus is geschikt als je:

  • een redelijke kennis hebt van het Engels
  • hoger opgeleid bent
  • voldoende tijd hebt voor zelfstudie

Online leeromgeving

In de online leeromgeving van de cursus vind je aanvullend materiaal en je lesplan. Daarnaast vind je er video’s ter aanvulling op de cursus. Als je een drukke baan hebt of een fulltime studie volgt, is dit een goed alternatief voor de reguliere A-cursus.


Inhoud

In de cursus leer je Nederlands in alledaagse praktische situaties, zoals kennismaken, boodschappen doen, iets bestellen, reizen, praten over thema’s zoals hobby’s, wonen en je gezondheid. Je kunt eenvoudige leesteksten en luisterfragmenten begrijpen en deelnemen aan alledaagse gesprekken.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 650,-
Studiemateriaal: € 47,40

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Cursus Beginners Nederlands (A) inclusief e-learning - Virtual classroom (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure