• Home
  • Certified Practitioner of NLP (MY HBM Center)

Certified Practitioner of NLP (MY HBM Center)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

MY HBM Center

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Resultaat

Wat als je de HBM & NLP Practitioner opleiding hebt afgerond? • Dan ben je in staat om met iedereen waarmee je dat wilt de echte ‘klik’ te maken. • Dan kun je zowel voor jezelf als jouw omgeving een veilig klimaat verzorgen waarin mensen zichzelf mogen zijn. • Dan hebben de NLP en HBM® inzichten en vaardigheden jou tot een succesvol coach gemaakt. • Dan ben je gegroeid in jouw communicatie. • Dan weet je te communiceren in de taal van de ander.• Dan kun je anderen helpen om de resultaten te behalen die ze echt graag willen. • Dan kun je als coach anderen helpen meer plezier, energie en geluk in hun werk en leven te creëren.

In het kort

Ben je geïnteresseerd in de meest geavanceerde inzichten en vaardigheden op het gebied van communicatie, menselijk gedrag en resultaat? Ben je een (aankomend) manager in een profit of non-profit-organisatie? Een opleider of ondernemer, psycholoog of accountmanager? Wil je mentaal en emotioneel groeien en anderen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de opleiding HBM & NLP Practitioner.Een opleiding die wereldwijd erkend is en waarin je alles leert over één van de meest succesvolle stromingen op het gebied van communicatie en gedrag: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) EN over de nieuwste Filosofie.Opleidingsdagen:3, 4, 5 feb, 3, 4, 5 mrt, 7, 8 en 9 apr 2021Terugkommiddag:9 juli 2021
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

NLP richt zich op de wijze waarop je informatie in je externe omgeving waarneemt, hoe je op basis daarvan interne gedachten ontwikkelt en wat de invloed daarvan is op het gedrag van jezelf en dat van anderen. Tijdens deze opleiding leer je haalbare doelen te stellen en specifieke taalpatronen te gebruiken om effectiever te communiceren. Je ontwikkelt jouw methode om, als je dat wilt, in een productieve stemming te gaan. Je leert de HBM Circle of Change van Zelfreflectie, Bewustwording, Beslisruimte vergroten en Verantwoordelijkheid nemen te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Je ontdekt hoe het besluitvormingsproces bij anderen in elkaar steekt en hoe je belemmerende patronen en overtuigingen - bij jezelf en bij anderen - kunt doorbreken. Je leert lichaamstaal te herkennen en te gebruiken en ontwikkelt effectiever gedrag. Je contacten met anderen winnen aan diepgang.Kortom; je groeit zowel persoonlijk als professioneel.Blok 1: Uitgangspunten NLP & HBM®, Representatiesystemen, stellen van doelen, rapport maken, metamodel, werken met submodaliteiten en hiërarchie van ideeën. Blok 2: Taalpatronen, ankeren, strategieën, integratie van delen en reframen. Blok 3: Time Line Therapy™, hypnotherapie,integratie van de nieuwe inzichten en vaardigheden en coachingsessie. Opvolgmiddag: coachingsessie en vooruitkijken naar toekomst.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 3.823,60

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Certified Practitioner of NLP (MY HBM Center)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure