Kostenoverzicht aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct per e-mail een overzicht van de totale investering met specificatie. Om het kostenoverzicht te kunnen verzenden hebben wij onderstaande gegevens nodig.
* Verplicht veld
 
Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen. 

Het privacy statement van Opleiding.nl is van toepassing op dit formulier.

Certified Implementer ISO27001

Leer in 3 dagen een ISMS te implementeren volgens de ISO27001:2013 en 27002

Opleider

Computrain

Prijs

€ 1.950,00

Niveau

Trainingen

Duur

3 dagen

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • 088 - 9 390 000
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De ISO 27001 en de ISO 27002 zijn op dit moment de securitynormeringen die internationaal veelvuldig worden gevraagd door klanten. Ga jij aan de slag als securityprofessional en houd je je bezig met de implementatie van de ISO 27001:2013 en de ISO 27002? Volg dan deze training en behaal je internationale certificering. Hiermee verhoog je de marktwaarde van jou en je organisatie.

Jouw resultaat

Na afloop van de training heb je inzicht in:

 • ISO 27001 en ISO 27002
 • Het opzetten van Information Security Management System (ISMS)
 • Het toepassen van ISMS in je organisatie

Bovendien kun je met deze training het officiële en internationaal erkende SECO-examen ISO27001 afleggen.

Daarom Computrain

 • Praktisch toepasbare kennis
 • Training van praktijkdocenten
 • Studiemateriaal dat aansluit bij de praktijk
 • Preparation courses voor de SECO-Institute
 • Ondersteuning door het Online Student Portal van Security Academy

Voor wie

Je houdt je bezig met de implementatie van de ISO 27001- en de ISO 27002-norm. Je bent bijvoorbeeld:

 • IT-professional
 • IT-manager
 • Kwaliteitsmanager
 • Consultant

Voorkennis

Je hebt basiskennis van informatiebeveiliging. Heb je die niet, volg dan eerst de training Information Security Foundation.

Aanpak

De training is zeer praktijkgericht. Je leert een Information Security Management System (ISMS) op te zetten dat voldoet aan de eisen van de ISO 27001. Vervolgens kijk je hoe je dit kunt toepassen in je organisatie.

Aan de hand van diverse scenario’s en cases word je volledig voorbereid op het officiële examen. Het proefexamen wordt op de laatste dag van de training afgenomen en neemt 3 uur in beslag.

Studiemateriaal

In deze training wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Het materiaal is Engelstalig, de bijeenkomsten worden wel in het Nederlands gegeven.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • ISO 27001:2013
 • Invoering van de ISO 27001:2013
 • Invoering van de ISO 27002
 • Examen


Examen en certificaat

Je wordt met deze training uitstekend voorbereid op het officiële SECO-examen Certified Implementer ISO27001. Dit is een online examen dat is inbegrepen in de prijs. Dit kun je zelf reserveren na afloop van de training.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Opleider

Computrain

Prijs

€ 1.950,00

Niveau

Trainingen

Duur

3 dagen

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • 088 - 9 390 000

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date?
Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Data-talent gezocht op marketingafdelingen

Uit de ‘DM Barometer - De marketeer in 2015’ van DDMA blijkt dat marketingafdelingen snakken naar marketeers die data kunnen omzetten naar informatie en de juiste vragen weten te stellen. De huidige technische infrastructuur en de talent gap op dit gebied zorgen ervoor dat marketingafdelingen onvoldoende toegespitst zijn op de kansen die data biedt.
 
Lees het hele artikel

Nieuwsbrief

Computrain

Vooruit met IT
Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.