Basisopleiding Medewerker Human Resource Management (NTI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

MBO Basisopleiding Medewerker Human Resource Management studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.

Toelatingscriteria

Heb ik een vooropleiding nodig?

Je hebt geen vooropleiding nodig om met de mbo basisopleiding Medewerker Human Resource Management te starten. Houd er wel rekening mee dat de opleiding op mbo-niveau 4 is.

Advies van onze studieadviseurs

Het kiezen van een mbo basisopleiding die bij je past is niet gemakkelijk. De studieadviseurs van het NTI kunnen je daarbij helpen. Dit kan via een vrijblijvend studieadviesgesprek bij ons op kantoor in Leiden of via de telefoon. De studieadviseurs zijn ook ’s avonds bereikbaar. Meld je direct aan voor een studieadviesgesprek. Om er samen achter te komen wat voor jou de beste opleiding is, praat de studieadviseur met je over:

  • je ambities 
  • je droombaan 
  • je vooropleiding 
  • je persoonlijke situatie
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Hoe rond ik de mbo basisopleiding af?

Je rondt de mbo basisopleiding Medewerker Human Resource Management af met 2 theorie-examens: Arbeidsrecht en Sociale zekerheid en sociale kaart.

Digitale examens volgens de nieuwste mbo-norm

Het NTI MBO-college biedt de aan volgens de nieuwste mbo-norm. Dat betekent dat voor deze basisopleiding nieuwe examens zijn gemaakt. De examens worden digitaal op locatie afgenomen. Dit is dagelijks mogelijk op tal van locaties door heel Nederland. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je digitaal examen wilt doen voor de . Lees meer over hoe digitaal examineren in de praktijk werkt en waar je de testcenters kunt vinden.

Ontvang een officieel NTI-diploma

Na succesvolle afronding van de mbo basisopleiding ontvang je een officieel NTI-diploma. Een waardevol diploma van een erkende onderwijsinstelling dat goed aansluit op jouw toekomstige baan!

Doorstuderen?

Heb je de mbo basisopleiding Medewerker HRM succesvol afgerond en wil je je verder verdiepen in dit vakgebied? Dan kun je doorstromen naar de volledige MBO-opleiding Medewerker Human Resource Management van NTI.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. Je doet dus pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 28,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Wat leer ik tijdens de mbo basisopleiding Medewerker HRM?

Tijdens de mbo basisopleiding Medewerker HRM volg je inhoudelijke vakken die de basisbeginselen van HRM behandelen. Hierbij zijn niet alleen administratieve vaardigheden van belang, maar vooral ook juridische. Je verdiept je bijvoorbeeld in arbeidsrecht: welke verschillende arbeidsovereenkomsten zijn er en hoe zien deze er inhoudelijk uit? Welke wet- en regelgeving bestaat er rondom de rechtspositie van werknemers? Je leert de procedures rondom verlof, werkvergunning en gelijke behandeling, zodat je werknemers op de juiste manier kunt helpen en adviseren. Daarnaast leer je welke taken en bevoegdheden instellingen hebben als het gaat om inkomen, zorg en financiële bijstand.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de basisopleiding:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsovereenkomsten
  • De rechtspositie van werknemers
  • Het ontslagrecht
  • Sociale zekerheidswet- en regelgeving
  • Sociale kaart

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Doe examen wanneer jij eraan toe bent. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt je studieduur gratis verdubbelen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Online leeromgeving

Bij NTI studeer je in een online leeromgeving. Hierin kun je onder andere oefenopgaven maken, vragen stellen en een actueel overzicht zien van je cijfers en examens. Je vindt er alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren.

Uniek: studieboeken bij het lesgeld inbegrepen!

Waar andere particuliere onderwijsaanbieders gebruikmaken van losbladig en zelf ontwikkeld studiemateriaal, kiest het NTI MBO-College ervoor om te werken met de beste studieboeken. Deze zijn volledig bij je lesgeld inbegrepen. 

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je opleiding, je kunt altijd met vragen terecht bij jouw studiecoach of docent. Jouw studiecoach helpt je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie, zoals het maken van een studieplanning, en denkt mee over oplossingen. Bij je docent kun je terecht voor alle vakinhoudelijke vragen.

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 258,78
Inschrijfgeld: € 50,-
Examenkosten: € 170,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basisopleiding Medewerker Human Resource Management (NTI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.