Basis ICT-trainer (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De cursus Basis ICT-trainer leert je alles wat je moet weten en kunnen om trainingen te verzorgen. Flexibel via thuisstudie, met begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • Zeer volledige en praktijkgerichte cursus.
  • Begeleiding van professionals met veel trainingservaring.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal, geen extra kosten.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Wil je aan de slag als trainer in een ICT-setting? Dan biedt deze praktijkgerichte cursus je een stevige basis! Je leert een training ontwerpen, leerdoelen vaststellen, werkvormen kiezen en studiematerialen ontwikkelen. Ook leer je groepen begeleiden en ontdek je welke vaardigheden en competenties je zelf als trainer nodig hebt.De cursus is zeer praktijkgericht. en gaat al tijdens de cursus zelf een training ontwerpen, geven en evalueren. Daarbij word je begeleid door ervaren professionals. Bovendien train je je vaardigheden tijdens een extra praktijkdag.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 792,-
Examenkosten: € 792,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basis ICT-trainer (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.