Basis BPM (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De cursus Basis BPM gaat in op de samenhang tussen businessprocessen en de sturing van een organisatie. Incl. lesmateriaal en begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • Zeer praktijkgericht, direct toepasbaar.
  • Begeleiding van professionals met veel ervaring in de praktijk.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal, geen extra kosten.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De cursus Basis BPM (business process management) laat goed zien wat de meerwaarde is van het slim vormgeven van businessprocessen. In business process management komen de belangrijkste elementen van management en informatietechnologie samen met als doel bedrijfsprocessen te managen en te optimaliseren.Steeds meer bedrijven en organisaties investeren fors in business process management. En dat is niet voor niets! Het goed vormgeven van bedrijfsprocessen kan een flink concurrentievoordeel opleveren. Kennis van BPM is daarom veelgevraagd op de arbeidsmarkt. De cursus Basis BPM vormt dan ook een waardevolle toevoeging op je cv.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 396,-
Examenkosten: € 116,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basis BPM (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.