• Home
  • Juridisch
  • Actualiteitencursus Arbeidsongeschiktheidsrecht (OSR Juridische Opleidingen)

Actualiteitencursus Arbeidsongeschiktheidsrecht (OSR Juridische Opleidingen)

Vanaf

€ 0,00 incl. BTW

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

OSR Juridische Opleidingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Actualiteitencursus Arbeidsongeschiktheidsrecht

Inhoud

Sinds 2009 heeft de Centrale Raad van Beroep zich veelvuldig uitgelaten over de Wet WIA. Het CRvB spreekt zich uit over het overgangsrecht, over arbeidsongeschiktheid bij aanvang van de verzekering en over duurzame arbeidsongeschiktheid volgens artikel 47 van de Wet WIA. Maar ook uitspraken over moeilijk objectiveerbare aandoeningen en de waarde van neurologisch onderzoek bij met name whiplash en uiteraard over de omvang van het geding in hoger beroep in arbeidsongeschiktheidszaken.
Inhoud
Tijdens deze cursus worden de belangrijkste actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsongeschiktheid uitgebreid met u doorgenomen.
Praktische informatie
Om het maximale rendement uit deze bijeenkomst te halen, nodigen wij u uitdrukkelijk uit om vooraf uw praktijkvraagstukken in te dienen.
Dien hier uw praktijkvraagstukken in.
De docenten kunnen dan uw vragen en zaken als uitgangspunt nemen tijdens de bijeenkomst. De medische, arbeidskundige en procesrechtelijke aspecten van deze vraagstukken worden geanalyseerd en toegelicht met recente jurisprudentie.
Cursusvorm
Deze actualiteitencursus bestaat uit een bijeenkomst van vijf uur.
Voor wie
Deze cursus is bedoeld voor advocaten, bedrijfsjuristen, rechtsbijstandjuristen, vakbondsjuristen, overheidsjuristen en juristen bij de rechterlijke macht die goed thuis zijn in sociale zekerheidszaken en die zijn kennis wil bijhouden.
Afronding
Deze cursus is erkend door de NOvA. Na afloop van deze cursus ontvang je:
- 5 PO-punten.
- een certificaat.

Leerdoelen


Organisatie

Indien voor deze cursus materiaal beschikbaar wordt gesteld, dan zult u deze digitaal ontvangen

Toelatingscriteria

WO
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Ochtendprogramma (Bernard de Leest):- Wajong- AwbMiddagprogramma (Kerstin Hopman)- ZW - WIANa afloop van de cursus ontvangt u een certificaat met daarop vermeld het aantal punten c.q. een bewijs van deelname
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 756,25

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Actualiteitencursus Arbeidsongeschiktheidsrecht (OSR Juridische Opleidingen)

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure