Letselschaderecht

Werk je als letselschadeprofessional of ga je dat doen? Bijvoorbeeld als letselschadeadvocaat, belangenbehartiger of letselschadebehandelaar bij een verzekeraar?...

Lees verder >

Werk je als letselschadeprofessional of ga je dat doen? Bijvoorbeeld als letselschadeadvocaat, belangenbehartiger of letselschadebehandelaar bij een verzekeraar? Dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van het letselschaderecht. Met een opleiding...

Lees verder >

Werk je als letselschadeprofessional of ga je dat doen? Bijvoorbeeld als letselschadeadvocaat, belangenbehartiger of letselschadebehandelaar bij een verzekeraar? Dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van het letselschaderecht. Met een opleiding letselschaderecht ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden. Weet je niet goed welke opleiding...

Lees verder >

Letselschaderecht: 0 opleiding

Filteren

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Letselschaderecht

Werk je als letselschadeprofessional of ga je dat doen? Bijvoorbeeld als letselschadeadvocaat, belangenbehartiger of letselschadebehandelaar bij een verzekeraar? Dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van het letselschaderecht. Met een opleiding letselschaderecht ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden. Weet je niet goed welke opleiding letselschaderecht je moet kiezen? Dan vind je op Opleiding.nl een helder overzicht van de opleidingen letselschaderecht van de beste opleiders van Nederland.

Opleidingen letselschaderecht op elk niveau

Op Opleiding.nl vind je opleidingen letselschaderecht op elk niveau. Van basiscursussen tot verdiepende opleidingen. Zo vind je – waar je ook staat in je carrière – altijd een passende opleiding letselschaderecht. Leg bijvoorbeeld een goede basis met de Basiscursus Personenschade. Met deze driedaagse cursus bereid je je goed voor op de behandeling van zaken in de personenschade.
Beheers je de basis al en zit je al langer in het vak? Zorg dan dat je bijblijft met de Actualiteitencursus Personenschade. In deze cursus word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van personenschade. Zo ben je in één keer weer helemaal up-to-date.

Welke opleiding letselschaderecht past bij mij?

Welke opleiding letselschaderecht het best bij jou past, hangt uiteraard af van de manier waarop je je met letselschade bezighoudt. Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden.

Letselschaderecht voor herstelgerichte dienstverleners

Werk je als herstelgerichte dienstverlener, bijvoorbeeld als fysiotherapeut, herstelcoach of psycholoog? Dan is de Basisopleiding letselschade voor herstelgerichte dienstverleners een must. Als herstelgerichte dienstverlener richt je je op herstel, welzijn en perspectief. Om je rol binnen de letselschadebehandeling goed te kunnen uitoefenen, is kennis en begrip van de letselschadewereld vereist. Daarom is deze basisopleiding een van de voorwaarden om als vakvolwassen herstelgerichte dienstverlener werkzaam te zijn in de letselschadebranche. 

Letselschaderecht voor juridisch professionals

Werk je als juridisch professional in de personenschade, bijvoorbeeld als letselschadeadvocaat of bedrijfsjurist? Dan is de Basiscursus effectief procederen in personenschadezaken een goede keuze. Tijdens deze cursus leer je wanneer het de juiste tijd is in een zaak om te procederen en welke procedure dan het meest geschikt is. Daarnaast leer je wat je met een procedure kunt bereiken en welke alternatieven er zijn voor een procedure. 

Letselschaderecht voor verzekeraars

Werk je als letselschadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij? Doe dan brede kennis op met een complete leergang personenschade. Hierin doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt in je werk als schadebehandelaar. Ook het letselschaderecht is onderdeel van deze leergang. Afhankelijk van je functie kun je kiezen uit de Leergang Personenschade Licht Letsel of de Leergang Personenschade Zwaar Letsel.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.