Altijd een passende oplossing. Ook in onzekere tijden

Altijd een passende oplossing. Ook in onzekere tijden

Altijd een passende oplossing. Ook in onzekere tijden

Als gevolg van de coronacrisis heerst er momenteel veel onzekerheid bij bedrijven. Dat heeft mogelijk ook impact op het opleidingsbudget van uw organisatie. Dat is zonde, want het goed opleiden van personeel is en blijft van groot belang, bijvoorbeeld in het kader van mobiliteit. Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers zich ook nu kunnen blijven ontwikkelen, maar weet u niet hoe u dat in de huidige situatie kunt realiseren? Dan helpen wij u graag.

Wat kan Opleiding.nl voor u betekenen?

Dat uw budgetten en de situatie van uw bedrijf anders zijn dan voorheen begrijpen we bij Opleiding.nl heel goed. Daarom denken we graag met u mee over een passende oplossing. Onze accountmanagers kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden en stemmen het opleidingsaanbod hierop af. Zo weet u niet alleen zeker dat het aanbod echt relevant is voor uw medewerkers, maar ook dat de opleidingen passen bij uw beschikbare budget. Het afnemen van opleidingen via Opleiding.nl is niet alleen eenvoudiger, maar vaak ook voordeliger dan het afnemen van losse opleidingen bij verschillende aanbieders. Bovendien kunnen wij u garanderen dat uw beschikbare budget bij Opleiding.nl daadwerkelijk bij de medewerker terecht komt. Wij zorgen ervoor dat het niet blijft hangen bij bijvoorbeeld onnodig complexe IT-oplossingen.

Oplossing op maat

Dat Opleiding.nl altijd een passende oplossing op maat biedt, weet ook Norbert van ’t Loo, directeur van Octas, hét detacheringsbureau voor banken en verzekeringsbedrijven en klant van Opleiding.nl.

Norbert: “De accountmanager van Opleiding.nl weet wat mogelijk is op het gebied van opleiden en denkt actief met ons mee. Waar liggen de wensen en behoeften van Octas? En hoe kan Opleiding.nl hieraan bijdragen?”

“Dankzij Opleiding.nl heeft iedere professional continu en overal toegang tot een heel breed palet aan relevante opleidingen en trainingen. Mede hierdoor zorgen we ervoor dat onze collega’s zich zichtbaar blijven ontwikkelen, perspectief hebben en beschikken over actuele kennis en certificeringen zodat zij deze bij onze partners kunnen inzetten.” Lees het volledige interview met Norbert van ’t Loo hier

De voordelen van Opleiding.nl op een rij

  • Het meest geavanceerde leerplatform
  • Transparantie, relevantie en efficiëntie
  • Volledig opleidingsaanbod in één omgeving
  • Eenvoudig en volledig inzicht met heldere functionaliteiten
  • Advies en begeleiding direct van opleiders
  • Financieel voordeel door directe relatie
  • Garantie dat uw ontwikkelbudget daadwerkelijk en geheel ten goede van uw medewerkers komt
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834