Uitnodiging voor onze exclusieve bijeenkomst ‘De toekomst is nu!’

Welke kansen bieden de technologische veranderingen die razendsnel op ons afkomen? En wat betekent dat voor de ontwikkeling van medewerkers? Ook jullie organisatie is ongetwijfeld volop met deze vragen bezig. Op dinsdag 19 maart gaan we met een selecte groep in gesprek over de kansen en mogelijkheden die de nieuwe wereld van overmorgen met zich meebrengt en wat dat vandaag voor ons betekent. We stellen jouw aanwezigheid hierbij zeer op prijs. Uiteraard mag je een collega meenemen naar deze bijzondere bijeenkomst.
 
We laten ons inspireren door internationaal keynotespeaker Peter Hinssen, auteur van de bestseller ‘The day after tomorrow’. Peter deelt zijn indrukwekkende visie op de organisatie van overmorgen. Daarnaast zal Robert van Zanten, CEO van NCOI Groep, kort stilstaan bij de manier waarop NCOI Groep vandaag al inspeelt op de veranderende toekomst van leren.
 
Hierna sluiten we af met borrel en een diner waar ongetwijfeld boeiende rondetafelgesprekken zullen ontstaan.
 
Datum: dinsdag 19 maart 2019
Locatie: Landgoed de Horst, congreszaal Maitland, te Driebergen
 
Programma
15.30 uur                          inloop en kennismaking
16.00 uur                          presentatie Peter Hinssen
17.00 uur                          presentatie Robert van Zanten
17.30 – 18.30 uur            borrel
18.30 – 21.00 uur            diner
 
Jouw kennis en inzichten stellen wij zeer op prijs en je aanwezigheid hierbij is voor ons zeer waardevol. Ook als je alleen ’s middags aanwezig kunt zijn, is dat mogelijk. Hieronder kun je je aanmelden.
 
Graag tot ziens bij ‘De toekomst is nu!’