Opleiders

Opleiding.nl is hét nummer 1 opleidingsplatform van Nederland met een totaalaanbod van de allerbeste opleiders. Hieronder vind je een overzicht van de opleiders achter Opleiding.nl.

Bestuursacademie Nederland

De opleider voor het openbaar bestuur

Bestuursacademie Nederland is al meer dan 50 jaar dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leiden wij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo helpen wij u het verschil te maken.

BLOM Opleidingen

BLOM verbetert en verheft

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen we al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar we ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen. Heftruckchauffeurs vormen een belangrijke schakel in intern transport. Focus op hun kennis en vaardigheden is daarmee een must.

Boertien Vergouwen Overduin

Leiders in trainingen

Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland weet Boertien Vergouwen Overduin als geen ander: het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. De trainingen van Boertien Vergouwen Overduin spelen optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen, zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie. Leerrendement en return on investment staan hierbij voorop. De voorwaarde is dan ook: leren moet leiden tot resultaat. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijft Boertien Vergouwen Overduin al meer dan 40 jaar het vak voortdurend vernieuwen door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken.

Lees hier meer over Boertien Vergouwen Overduin

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.

Lees hier meer over Computrain

De Baak

De Baak is al meer dan 70 jaar hét trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo/wo werk- en denkniveau. In de intensieve trainingen van de Baak word je uitgedaagd op intellect, intuïtie en interactie. Je leert hoe je bewust en op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten en die van anderen inzet. De Baak verzorgt open trainingen en incompany trajecten, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkelen. De Baak is gevestigd in Noordwijk en Driebergen. 
 

IMK Opleidingen

De beste opleidingen & trainingen voor doorgegroeide vakmensen

IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Klantgerichtheid & Sales, HR Management en Medezeggenschap. Binnen ieder thema tref je zowel korte trainingen als opleidingen met diploma aan. Nagenoeg alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor jouw organisatie, zelfs opleidingen met diploma’s. Door de onderwerpen op maat te kiezen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk te gebruiken, krijg je een programma dat niet alleen functioneel is, maar ook een positief effect heeft richting de gewenste bedrijfscultuur.

IMK Opeidingen richt zich op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen met een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

InkoopAcademie

Inkopen met business focus

InkoopAcademie is dé vernieuwende inkoopopleider in Nederland. Onze aanpak rust op drie pijlers: inkopen met business focus, het inkoopvak ‘emotionaliseren’ en een verfrissende aanpak. Bij business focus staat ‘business’ voor ‘zaken doen’ waarbij de klant centraal staat en opbrengsten en bestaansrecht de uitgangspunten zijn. Daarnaast is er bij ons veel aandacht voor de psychologie van het inkopen. Bedrijven doen geen zaken met bedrijven, mensen doen zaken met mensen. En mensen zijn voorspelbaar irrationeel, primair emotioneel gedreven en enorm beïnvloedbaar. Wij geloven in kleine groepen, een comfortabele en leuke leeromgeving en aandacht voor de vertaling naar de individuele dagelijkse werkelijkheid. Ons studiemateriaal bestaat uit interactieve iBooks. Inkoop en leren leuker maken.

ISBW

Voor de managers van vandaag én die van morgen

ISBW biedt ruim 200 uiterst praktijkgerichte managementopleidingen en -trainingen aan op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau. In onze aanpak koppel je de geleerde vaardigheden direct en actief aan je eigen werkomgeving. Zo voer je tijdens je opleiding praktische opdrachten uit die relevant zijn binnen jouw (toekomstige) werk. Zo kun je wat je vandaag leert morgen al toepassen, waardoor niet alleen jij zelf, maar ook je werkomgeving direct profiteert van de opgedane kennis.

De LOI op Opleiding.nl

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.

Lees hier meer over LOI

Markus Verbeek Praehep

Al 125 jaar de opleider voor financieel professionals

Markus Verbeek Praehep is de opleider voor financieel professionals , zoals de financieel manager, controller, boekhouder, accountant, belastingconsulent, belastingadviseur, salarisadministrateur en zorgadministrateur. Door de grote technologische veranderingen in hun vakgebied moeten zij zich altijd blijven ontwikkelen. En dat naast hun baan en privéverplichtingen. Markus Verbeek Praehep weet wat zij nodig hebben en biedt het complete en kwalitatief meest hoogstaande pakket aan opleidingen voor de financieel professional: van MBO tot en met Master en van bedrijfsleven tot overheid. Met een diploma van Markus Verbeek Praehep ben je zeker van je zaak.

Lees hier meer over Markus Verbeek Praehep

NCOI Opleidingen

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Daarnaast zijn wij toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Door onze unieke onderwijsmethode hebben inmiddels al ruim 100.000 werkenden een erkend diploma bij ons behaald. Want onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgen ervoor dat studeren naast uw baan haalbaar is.

Lees hier meer over NCOI Opleidingen

NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.

NIBE SVV

Dé opleider voor de financiële dienstverlening

NIBE-SVV is dé opleider voor de financiële dienstverlening. Ze helpt medewerkers uit het bank-, verzekerings- en effectbedrijf om succesvol te zijn en het verschil te maken. Dat kunnen beginnende medewerkers zijn, maar ook gevestigde medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. Zij kunnen kiezen uit een breed aanbod Wft-(PE-) en vakopleidingen. Deze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast werkt NIBE-SVV zelf voortdurend aan verbetering van haar opleidingen, trainingen en dienstverlening. NIBE-SVV is onderdeel van NCOI Groep en werkt nauw samen met externe partijen en businesspartners. Met hun specialistische kennis geven ze toegevoegde waarde aan de opleidingen. Zo heeft NIBE-SVV een compleet opleidingsaanbod van hoge kwaliteit.

Lees hier meer over NIBE SVV

NTI

Flexibel Studeren®

Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot Masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met de erkende diploma’s van NTI creëer je voor jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt.

Online Academy

Onbeperkt online leren

Online Academy is het ideale e-learning abonnement, waarmee je onbeperkt online trainingen kunt volgen. Kies je voor Online Academy, dan krijg je gelijk toegang tot het volledige aanbod online trainingen en hoef je dus niet meer voor een bepaalde training te kiezen. Dankzij de unieke ’10 minuten-methode’ leer je bovendien steeds in kleine blokken, waardoor je de lesstof beter onthoudt en het leren je maar een paar minuten van je tijd per dag kost. Inmiddels bestaat het aanbod van Online Academy uit meer dan 300 online trainingen, webinars en podcasts.

Pro Education

De opleider voor paramedisch professionals

Pro Education is een van de grootste opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende Bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.

Lees hier meer over Pro Education

ROVC

Technisch de beste opleider

Al 50 jaar is ROVC marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. We zijn betrokken bij jouw markt, organisatie en medewerkers.

Lees hier meer over ROVC

Scheidegger

Studeren met de wind in de rug

Scheidegger verzorgt al meer dan 70 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen mensen een of meerdere diploma’s bij Scheidegger behaald en daarmee zijn wij dé diplomaspecialist van Nederland! Wij doen er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We zijn er voor je, vóór en tijdens je studie. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. Kortom: je krijgt van ons het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Dat garanderen we, met onze 6 gouden garanties.

Lees hier meer over Scheidegger

Schoevers

Dan ben je meer waard

Schoevers verzorgt al ruim 100 jaar opleidingen en trainingen voor ambitieuze managementondersteuners op erkend MBO- en HBO-niveau. Ondersteuners van Schoevers zijn op-en-top professionals en vormen het visitekaartje voor hun organisatie: ze zijn representatief, klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast zijn ze de steun en toeverlaat van het management: ze denken vanuit het organisatiebelang en proberen managers zo veel mogelijk te ontzorgen. Het is dan ook niet voor niets dat managers in hun vacatures vragen om ‘een van Schoevers’. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen, dat we voor een aantal zelfs een baangarantie durven te geven!

Lees hier meer over Schoevers

SRM

Al 65 jaar een begrip in marketing en communicatie

Sinds het ontstaan van het vakgebied hebben wij generaties marketeers en communicatieprofessionals opgeleid. Zowel startende als ervaren professionals zijn bij SRM aan het goede adres. Opleidingen van SRM worden verzorgd door topdocenten en trainers die zelf succesvol in het vak werkzaam zijn. Een diploma van SRM is dan ook toonaangevend in de vakgebieden marketing en communicatie. Onze vertrouwde vakopleidingen op A-, B- en C-niveau gelden als standaard in het vak en zowel het diploma van SRM als de diploma’s van Education Partners zoals NIMA zijn een versterking voor je cv.

Lees hier meer over SRM

Behavior Change

'The art and science of human behavior'

Behavior Change Academy is hét opleidingsinstituut op het gebied van gedragsverandering in Nederland. We leren professionals en organisaties hoe menselijk gedrag tot stand komt, welke (on)bewuste drijfveren hierbij een rol spelen en hoe je hier vervolgens op in kunt spelen. Onze missie is om de fundamentele, wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie toepasbaar te maken om zo wetenschap en praktijk te verbinden. Het team van Behavior Change Academy bestaat uit ervaren en gediplomeerde gedragspsychologen, die de 'art and science' van gedragsverandering beheersen. Door de nauwe band met de Radboud Universiteit is Behavior Change Academy altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de gedragswetenschappen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

    088 - 9 390 000
 

Partner worden?

Wilt u ook partner worden op Opleiding.nl? Neem dan met ons contact op en samen kijken wij graag naar de mogelijkheden?
U kunt een e-mail sturen naar zakelijk@opleiding.nl of bellen naar 088 - 9 390 000
Tot binnenkort.
Team Opleiding.NL