Over Opleiding.nl

Opleidingswijzer voor werkenden

Toen je nog op school zat, kon je met al je opleidingsvragen terecht bij een mentor of decaan. Maar als volwassene moet je meestal zelf op zoek naar de juiste opleiding of training. We begrijpen dat dit soms best lastig is. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer en stop je met zoeken. Terwijl het juist in deze tijd enorm belangrijk is om verder te groeien en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Precies daarom ontwikkelden wij Opleiding.nl, de online opleidingswijzer voor volwassenen.

Ontwikkeld door de grootste opleiders

Laten we ons eerst even voorstellen. Opleiding.nl is opgericht door een aantal van de grootste werkgerelateerde opleiders van Nederland. Samen bieden ze alle opleidingen en trainingen die je nodig kunt hebben voor je werk. Binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus.

Jaarlijks leiden deze opleiders zo’n 200.000 werkenden op. Zij krijgen daarbij les van ruim 3.500 docenten die zelf ook werken in het vakgebied waarin zij lesgeven. Deze opleiders zijn allemaal bekende namen bij werkgevers. Sterker nog, meer dan 15.000 organisaties besteden hun eigen opleidingen en trainingen uit aan een van de opleiders achter Opleiding.nl.

Opleiding zoeken, vinden én boeken

Wij helpen je bij het zoeken, of liever gezegd, het vinden van precies de juiste opleiding. Of dat nu gaat om een volledige erkende MBO-, HBO- of Masteropleiding, of om een kortdurende module of training. En heb je de juiste gevonden? Dan kun je hem direct boeken. Zo zet je direct de eerste stap in je ontwikkeling.

Laagsteprijsgarantie

Je wilt niet alleen de juiste opleiding of training, je wilt ook alle zekerheden die daarbij horen. Bijvoorbeeld de zekerheid dat je nooit teveel betaalt. Gelijk heb je, daarom bieden wij je een laagsteprijsgarantie. De voor jou geselecteerde opleiding of training vind je op andere websites gegarandeerd niet goedkoper.

Erkende diploma’s en certificaten

Natuurlijk wil je dat je diploma of certificaat waardevol is. Wees gerust, alle opleiders die je via Opleiding.nl vindt, zijn erkend door overheden en/of brancheorganisaties. Dit betekent dat zij nationaal en internationaal erkende diploma’s en certificaten mogen uitreiken. Dat is belangrijk voor de waarde ervan in je carrière. Niet voor niets hebben werkgevers een voorkeur voor professionals die een opleiding of training hebben gevolgd bij een van de instituten achter Opleiding.nl.

Persoonlijk advies nodig?

Opleiding.nl biedt je niet alleen het gemak van alle opleidingen en trainingen in één overzicht en de zekerheid dat je snel de juiste vindt, je kunt ook gratis persoonlijk advies krijgen. Hierbij kiezen we samen op basis van jouw persoonlijke leerbehoefte, werkervaring, carrièreambities en privésituatie de ideale opleiding of training voor jou. Je kunt ons daarvoor bellen, mailen of appen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl