Over opleiding.nl

Opleidingswijzer voor werkenden

Zoek je een opleiding of training voor of naast je werk, dan is opleiding.nl je ideale online studiegids. Je vindt hier een compleet overzicht van alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt voor je werk. Van volledige erkende MBO, HBO en Masteropleidingen tot kortdurende modules en trainingen.

Inclusief persoonlijk advies

Opleiding.nl biedt je niet alleen het gemak van alle opleidingen en trainingen in één overzicht, je krijgt ook persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze. Gebaseerd op o.a. jouw leerbehoefte, werkervaring, carrièreambities en privésituatie. Wat je leervraag ook is, samen met jou stippelen we de ideale route uit.

De initiatiefnemers

Opleiding.nl is een initiatief van de 16 grootste werkgerelateerde opleiders van Nederland. Samen vormen zij NCOI Groep en bundelen ze meer dan 120 jaar ervaring in het trainen en opleiden van werkenden. Met meer dan 3.500 docenten leiden zij jaarlijks zo’n 200.000 professionals op, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. De opleiders zijn prefered suppliers van de top 500 werkgevers in Nederland.

De zekerheid van erkend onderwijs

Alle opleiders van opleiding.nl zijn erkend door overheden en brancheorganisaties. Dit betekent dat zij nationaal en internationaal erkende diploma’s en certificaten mogen uitreiken. Dat is belangrijk voor de waarde ervan op je cv. Niet voor niets hebben werkgevers een voorkeur voor professionals die een opleiding of training hebben gevolgd bij een van de instituten achter opleiding.nl.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag je vragen. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 21:00 en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  • 088 93 90 000
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/persoonlijk-advies-desktop.jpg?ext=.jpg

Help mij te kiezen

Vind je het lastig om een opleiding te kiezen? Daar helpen wij je graag bij. Doorloop de keuzehulp in vier stappen en vind een opleiding die bij je past.

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/icon-book.png?ext=.png

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/icon-book.png?ext=.png

95.500

Mensen per jaar die een deeltijd opleiding starten
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/icon-book.png?ext=.png

7,7

Gemiddelde waardering van bij Opleiding.nl aangesloten opleiders